מבוא: ניהול לאיכות בשירות, נימוסים והליכות, מבנה ארגוני והגדרת תפקידים ותקשורת בין המטבח לחדר אוכל.
כלים וציוד: זכוכית, קרמיקה, מתכת, טקסטיל לסוגיו והתאמת צבעים וסוגי בדים, טיפול ואחזקה/ כימיקלים/ פוליש/ אחסון ועוד,דיני כשרות והיגיינה אישית.
הכנות מוקדמות- תכנון וארגון: הכנת עמדת עבודה, הכנת חדר האוכל לקראת השירות, קיפול מפיות סידור שולחנות וכלים, סגנונות הגשה ושירות, פריון ותכנון עבודה בחדר האוכל.
אירועים מיוחדים ומסיבות: קישוטי שולחנות וסידור פרחים בשילוב כלים מיוחדים.
מעגל השירות: מוצרים ושירותים, רגע האמת, חשיבות הצוות והדרכה ומעגל השירות ומדיניות.
הקורס נסגר עד להודעה חדשה.