תיאור התעודה:
תעודה מטעם ביה"ס "טעמים" בשילוב עם איגוד השפים הירושלמי.
משך הלימודים:
24 מפגשים
תחומי לימוד:
בבסיסו של הקורס נלמד על סוגי הבשר , העופות והדגים השונים. נלמד כיצד יש לנהוג ולבשל בסגנונות שונים, תוך כדי לימוד חיתוכם למטרות שונות ומגוונות. כמו כן, נלמד בישול רטבים מתאימים, אופן הגשה נכון ,תוספות למנות עיקריות, מנות עיקריות, ומנות אחרונות. קישוטי מזון , התאמת עשבי תיבול לתבשילים השונים , "טיפים" ייחודיים כולל עיצוב המנות לפני הגשה. טכניקות חיתוך במטבח,בישול בכמויות גדולות למספר רב של סועדים. חישוב כמויות לפי ארוחה , ניהול מטבח עצמאי (מסעדה, קייטרינג).