הדרכה והכשרה מקצועית לאוהבי בישול ויין המעוניינים להיכנס לעולם הבישול ולחוות יצירתיות , ידע נרחב ומגוון בתחום , החל מהשלב הבסיסי של טכניקות חיתוך ועד תכנון ארוחות ממנה ראשונה ועד אחרונה למועדים ואירוח. הקניית ידע בסיסי ומעשי בבישול כמותי ובניית תפריטים
.
שיעורים אשר יכשירו אתכם במקצוע הטבחות.
המפגשים כוללים: לימוד בישול וקונדיטוריה באופן נרחב והסבר על הכנת תפריטים לאירוח ולאירועים. כיצד מתכננים ארוחה עם כמויות מדויקות של חומרי מזון, טיפול נכון בבשר והכנתו , טיפול נכון בדגים , טיפול נכון בעופות
(פירוק עופות ועופות ממולאים) והכול בעבודה מעשית בהדרכת השף.בנוסף תלמדו מטבחים שונים כגון: איטלקי, צרפתי , סיני , הודי , תאילנדי ועוד..