קורס מקצועי הכולל הכרת כלי המטבח, צורות חיתוך ושיטות בישול. הכנה נכונה של צירים ורטבים. עבודה עם בשרים, עופות, דגים, בניית תפריטים, תוך דגש על שילובי טעמים וחשיבה יצירתית .
•עולם הבישול והגסטרונומיה מבוא.
•מילון מונחים מקצועיים בלועזית (צרפתית אנגלית איטלקית)
•ציוד ומכשור ובטיחות
•עבודה עם סכינים, שיטות חיתוך והכרת כלי העבודה העיקריים
•תזונה, היגנה ותברואת מטבחים.
•חישובי כמויות ותמחור מנות
•תורת החומרים
•הכנה נכונה של צירים ורטבים, שיטות הסמכה והעשרת טעם
•הכנות מוקדמות ובסיסיות
•מרקים ונזידים
•שיטות בישול במטבחים השונים
•תוספות למנות עיקריות
•מאכלי פסטה, לזניה, רביולי, ניוקי , ריזוטו
•הכרת בעלי הכנף השונים, פירוק ניקוי ובישול עופות,