משה שגב, עידן הלפרין, יניב גור אריה, איציק חליוא, הם רק חלק מסגל השפים אשר משתפים אתכם בחוויה קולינארית בלתי נשכחת.
האקדמיה הרחיבה את פעילותיה במישור המקצועי בעקבות ההתפתחות הקולינארית הגוברת בארץ ובעולם ולרבות הצורך הגובר בידיים מקצועיות סביב טיפוח אומנות הבישול.
בקורסים המקצועיים של רוזמרין שקדו מיטב השפים להכנת תוכניות הלימודים כאשר הדגש הינו בעבודה המעשית בה יתנסו התלמידים בשיטות בישול ואפייה מהמתקדמים ביותר.. בסיום הקורס יקבלו התלמידים תעודה מקצועית מטעם האקדמיה ובל נשכח תיק שף מאובזר בשווי 1000 ₪ לכל תלמיד
ובנוסף התמחויות מקצועיות – מסלול המשך למסיימי קורסי הבישול והאפייה אשר מעוניינים להתמחות ולהתמקצע בתחום לימודיהם (טבחות, קונדיטוריה) כגון התמחות
לאלו המעוניינים בקורס קליל יותר אך מקצועי בבישול ואפייה ישנו קורס משולב שכולל – מסגרת לימודים חוויתית לכל מי שרוצה להעשיר את הידע הבסיסי שלו בבישול ובאפייה
ולקינוח הדובדבן שבקצפת סדנאות בישול ואפייה במגוון נושאים הן דרך חדשה ומרעננת לגיבוש קבוצות עובדים, מפגשים עם אנשים חדשים ערבי רווקות, ימי הולדת ומסיבות פרטיות עם שף אישי, סדנאות שהתקיימו לאחרונה: חגיגת בשרים, סושי, תבשילי קדירה, המטבח האיטלקי, מכורים לשוקולד ועוד מגוון רחב של חוויה גסטרונומית עם טעם של עוד
כל הפעילות של האקדמיה לאומנויות הבישול והאפייה שברוזמרין מתקיימות במטבח מיוחד עם כיתות לימוד מרווחות פינת קפה לתלמידים ופינת עיון לספרות מקצועית