תיאור התעודה:
בסיום הקורס תוענק תעודת גמר מקצועית, בטקס חגיגי לאחר שמילא הסטודנט את דרישות הקורס.
משך הלימודים:
220 שעות
זמני לימוד:
לימודי ערב, לימודי בוקר
תחומי לימוד:
קורס מקצועי הכולל לימוד תורת החומרים עבודה עם חומרי הגלם השונים, מיקרוביולוגיה, בצקים,עוגות, וקינוחים מדהימים שלא הכרתם.
•מילון מונחים מקצועיים בלועזית (צרפתית אנגלית איטלקית)
•ציוד מכשור ובטיחות
•מיקרוביולוגיה
•סוכר ומוצריו
•חישובי כמויות ותמחור מנות
•תורת החומרים
•לחמים ומטבלים
•שוקולד ופרלינים
•R.F.M
•רויאל אייסינג
•בצקים שונים ( שמרים, פריך, רבוך, עלים ועוד..)
•קינוחים אישיים
•קינוחים בצלחת
•קרמים ומוסים
•גלידות וסורבה
•עוגות ויטרינה גדולות ואישיות
•יזמות עסקית - הסבר על פתיחת עסקים, הכוונה, יעוץ, והפנייה לליווי עיסקי
•הכנת עוגה לסיום הקורס.
הערות:
-כל סטודנט/ית יקבל תיק מהודר, ביגוד שף, וספרות מקצועית
-בונוס ענק לנרשמים- תיק קונדיטורים מקצועי מאובזר בכלי מטבח וסכינים בשווי 1000 ש"ח.