הקורס מיועד למעוניינים לרכוש כלים יישומיים להפקת אירועים עסקיים ואירועים פרטיים איכותיים.
נושאי לימוד:
תכנון והפקת אירוע – בניית תיק אירוע, סוגי אירועים, בניית והתאמת תפריטים, ניהול זמן, תקצוב, תמחור ובקרה ועיצוב אירועים.
מזון ומשקאות – קייטרינג, משקאות ותפעול בר.
תאורה – תאורת אווירה, זיקוקים, מולטימדיה ופירוטכניקה.
מוסיקה – מוסיקה, הגברה ותקליטנות.
ניהול אירוע – שיווק ומכירות, ניהול משא ומתן, פרסום ויחסי ציבור, הסכמים וחוזים.
תוכנית הלימודים כוללת פרויקט גמר וסיורים.