קורס פטיסרי הינו מסלול ללימודי קונדיטוריה של בית הספר ומכשיר את תלמידינו להשתלבות בענף האפייה המקצועית. במסגרתו לומדים הסטודנטים מגוון רחב של טכניקות ומקבלים כלים להבנה מעמיקה של עקרונות האפייה המודרנית.
מסלול זה הינו מסלול חלבי כשר ומיועד לסטודנטים שמעונינים להשתלב בתחום האפייה המקצועית. לימודי הקונדיטוריה מתקיימים על פי שיטת לימוד פרטנית תחת עינם המשגיחה של מיטב הקונדיטורים בארץ. במהלך התוכנית הסטודנטים לומדים שיטות עבודה רבות מקשת התחומים של האפיה המערבית: מגוון רחב של בצקים, מאפים, לחמים ועוד.