עושים בישול

עושים בישול - מידע כללי

מרכז קולינארי למקצועות הבישול והאפייה

צריכים עזרה?
המרכז הארצי לייעוץ והכוונה ללימודים
ilimudim, התקשרו ונעזור לכם למצוא פיתרון
הצג טלפון מוסד
יסודות קונדיטוריה
משך הלימודים:
15 מפגשים

תחומי לימוד: הקורס הבסיסי בקונדיטוריה פותח צוהר אל תחום  האפייה המקצועית בהתנסות מלאה בטכניקות  מקצועיות ונותן את הכלים להשתלבות בעולם נפלא
 זה. השיעורים כוללים הדגמות מדויקות לצד תיאוריות  וטכניקות מקצועיות מהמילה האחרונה בעולם. הקורס  מיועד לאלו הרוצים להעיז ולהשתלב בענף באופן
 מקצועי או לחובבים מושבעים הרוצים לשפר את  יכולות הביצוע שלהם.
 לאחר שנגענו במגוון נושאים בתחום הקונדיטוריה  החלטנו להוציא הכל לראווה. השיעור האחרון בקורס  הופך לבית קפה בו יוכלו האורחים מבחוץ למצוא
 מגוון מאפים מתוקים ומלוחים לצד אווירה טובה.

*התכנים בעמוד זה מתעדכנים אחת לכמה חודשים

מוסדות לימוד נוספים בתחום שבחרת:

נמצאו 2 מוסדות לימוד ובהם 13 מסלולי לימוד
עיין ברשימת המוסדות האקדמיים בהם תרצה ללמוד. השאר פרטים ונציג המוסד המבוקש ייצור עמך קשר בהקדם:
רוצה שיתקשרו אליך?
קיימים 9 מסלולים
טבחות סוג 1
טבחות סוג 2
טבחות סוג 3
טבחות סוג 4
קונדיטאות סוג 1
סדנאות בישול ואפייה
מלונאות רב תחומי
סוכני נסיעות- פקידים מורשים
מורי דרך
תדמור
המתכון שלך להצלחה
כתובת: בזל 38, הרצליה פיתוח
רוצה שיתקשרו אליך?
קיימים 4 מסלולים
ניהול משק בהתמחות לשירותי בריאות
קורס בישול גורמה למסעדות
קורס קונדיטוריה
מגמת מנהל במלונאות ותיירות
בעמוד זה נמצאים 13 מסלולי לימוד בתחום , ב-2 מוסדות לימוד ברחבי הארץ. מעוניין ב אך מבולבל? לא יודע במה לבחור?
מלא פרטיך ונציג המוסד יצור עימך קשר בהקדם
שם מלא: דוא"ל:
טלפון נייד: עיר:
ת.ז:
סוג תואר:
אני מאשר את התקנון
צרו איתי קשר
פנייתך נשלחה
מבצע שליחה...
סגור