שף אורן גירון הינו בוגר בית הספר היוקרתי "Le Cordon Bleu" ,בלונדון. את לימודיו בבית הספר סיים בהצטיינות יתרה בשני מסלולים:
בישול ואפייה, אשר הקנו לו את התעודה המקצועית ביותר בתחום : "LE GRAND DIPLOME".
בתור הישראלי הראשון שלמד בסניף לונדון, השאיר אחריו גירון הצעיר נעלים גדולות של סבלנות ומסירות , צניעות ודבקות במטרה, לישראלים
הרבים שהגיעו אחריו.
במהלך לימודיו בחו"ל עבד אורן גירון במיטב מסעדות לונדון המוכרות ממדריך "מישלן". בזמן שהותו באנגליה, פנה לבית הספר דוכס עשיר וביקש שילחו אליו שני תלמידים בוגרים שיעבדו במטבחו בשבוע הציד המסורתי שלו. מכיוון שאורן סיים מצטיין נבחר ביחד עם חברה נוספת לצאת בלימוזינה מלונדון לסקוטלנד ולבלות במטבחו האדיר של נותן חסות זה.
במהלך השבוע הזכור היטב בליבו וראשו של אורן, הוא זכה להכין בין השאר ארוחת צייד לבית המלוכה האנגלי בנוכחות המלכה אליזבת, הנסיכה דיאנה המנוחה והנסיך צ'ארלס. "עדיין אני זוכר כיצד נכנסה הנסיכה דיאנה למטבח להודות באופן אישי", למי שלדבריה הכין את המעדנים הללו.