Foodsteps

Foodsteps - מידע כללי

סדנאות בישול מעשיות

צריכים עזרה?
המרכז הארצי לייעוץ והכוונה ללימודים
ilimudim, התקשרו ונעזור לכם למצוא פיתרון
הצג טלפון מוסד
יסודות הבישול
תנאי רישום:
הקורס מיועד לחובבי מטבח קשים, לאלה שרוצים לקבל בסיס מקצועי משובח ולמי שחושב להשתלב במטבח לפרנסתו.

משך הלימודים:
15 מפגשים

זמני לימוד:
לימודי ערב, שישי

תחומי לימוד:

צירים בסיסיים ורטבים שנולדים מהם.
עוף ושאר בעלי כנף: הסברים ומנות עם שליו, אווז, מולרד ועוד.
בקר: חלוקה והתאמה לשיטות בישול שונות.
דגים: בחירה, חיתוכים ומתכונים מגוונים.
פסטה: הכנת פסטה טרייה ורטבים משלימים.
תוספות ועוד: מתכוני אורז תפו"א וירקות.
רטבים מורכבים, סלטים.
אידוי וטיגון עמוק: הכרות עם שיטות בישול הנפוצות בעולם ( מחזור קיץ ) או מרקים ( בחורף )
כללי עבודה נכונים לאידוי ולטיגון
אירוח חלבי"  קיש, טראט, פאי ועוד
מטבח לדוגמא מהמזרח - תאילנד.
מטבח לדוגמא מכאן - איטליה.
חזרה לבסיס- אפיית לחמים.
תכנון תפריט,ביצוע ארוחת גורמה ויישום הקורס להפנינג של סעודה מלכותית.

הערות:
1. קבוצות הלימוד קטנות 8-12 משתתפים.
2. כל המפגשים נערכים בשיטת ההדרכה המעשית, לפיה משתתפי הקורס מבשלים בעצמם את החומר הנלמד .
3. כל מפגש מסתיים בארוחה מלאה ממה שהכנו .




*התכנים בעמוד זה מתעדכנים אחת לכמה חודשים

מוסדות לימוד נוספים בתחום שבחרת:

נמצאו 2 מוסדות לימוד ובהם 13 מסלולי לימוד
עיין ברשימת המוסדות האקדמיים בהם תרצה ללמוד. השאר פרטים ונציג המוסד המבוקש ייצור עמך קשר בהקדם:
תדמור
המתכון שלך להצלחה
כתובת: בזל 38, הרצליה פיתוח
רוצה שיתקשרו אליך?
קיימים 4 מסלולים
ניהול משק בהתמחות לשירותי בריאות
קורס בישול גורמה למסעדות
קורס קונדיטוריה
מגמת מנהל במלונאות ותיירות
רוצה שיתקשרו אליך?
קיימים 9 מסלולים
טבחות סוג 1
טבחות סוג 2
טבחות סוג 3
טבחות סוג 4
קונדיטאות סוג 1
סדנאות בישול ואפייה
מלונאות רב תחומי
סוכני נסיעות- פקידים מורשים
מורי דרך
בעמוד זה נמצאים 13 מסלולי לימוד בתחום , ב-2 מוסדות לימוד ברחבי הארץ. מעוניין ב אך מבולבל? לא יודע במה לבחור?
מלא פרטיך ונציג המוסד יצור עימך קשר בהקדם
שם מלא: דוא"ל:
טלפון נייד: עיר:
ת.ז:
סוג תואר:
אני מאשר את התקנון
צרו איתי קשר
פנייתך נשלחה
מבצע שליחה...
סגור