2/11/06- יום חמישי ערב איטלקי בשרי.
6/11/06 - יום שני ערב עוגיות מהעולם עם רות אוליבר ; שבקייה עוגיות טבולות בדבש מרוקו ; קורביה עוגיות חמאה יוון ; מעמול עוגיות ממולאות תמרים לבנון ; עוגיות סולת טישפשטיל בולגריה ; צ'ורוס עוגיות מטוגנות ספרד ; סיגרים ממולאים באגוזים ברוטב דבש.
7/11/06- יום שלישי ערב צירים ומרקים עם חואן - בסדנא זו מלמד חואן כל שדרוש להכנת צירים שונים, חשיבותם ומגוון השימושים שאנו עושים בהם במטבח. סוגי הצירים שנכיר : בקר, עוף, דגים, ירקות - ובעזרתם נכין : מרק דלעת- מוקרם (עב ציר ירקות) ; מרק כרישה ותפוא (עב ציר עוף), כבדי עוף ברוטב דמי גלאס פורט ומנטה, פילה בקר ברוטב מדירה ; ופלפלים ירוקים, ( על בסיס ציר בקר ) פילה סלמון ברוטב שמנת עגבניות וצלפים ( על בסיס ציר דגים ).